El temible llop Volteric s’ha instal·lat a Porcland i té atemorits a tots els porquets que hi habiten. El valent porquet Da Vinci anirà en busca de l’ingredient màgic del coratge per portar-lo al seu poble i vèncer al tirà.

El Porc Ferotge és un divertit espectacle d’actors, amb titelles i ombres, on aprenem a relacionar-nos i a conviure, des de l’humor, amb les nostres pors.

 

Sinopsis

Fitxa artística:

Creació:

Direcció:

Intèrprets:

Escenografia:

Disseny de titelles:


Dramaturgista:

Música i espai sonor:

So:

Vestuari d’intèrprets i titelles:

Il·luminació:

Fotografia:

Vídeo:

Disseny gràfic:

Agraïments:

Sergi Pons

Eudald Ferré i Sergi Pons

Nelo Sebastián , Sergi Pons igual Judit Saula

Francesc Moreno, Marti Doi, i Sergi Pons

Francesc Moreno, Valentina Raposo i

Sergi Pons

Jordi Fondevila

Josep Maria Baldomà

Damià Duran

Paulette San Marti

Xavi Sala

Kati Riquelme

Simó Andreu

Xavi Benet

Ramon Giné, Caspar, Ramon Molins, Dídac

Micaló, Albert Tola , Cia La Tal i

Xesco Cuadras

Fitxa tècnica:

Idioma:

Durada:

Gènere:

Públic:

Format:

Català / Castellà

55 min.

Teatre

A partir de 4 anys

Actors amb titelles / salame

Trajectòria

Produccions Essencials neix a Barcelona el 2006 com a plataforma de creació per donar sortida a projectes de creació amb un alt component d’innovació i fusió de diferents disciplines artístiques. Els seus components ténen una llarga trajectòria dins el món professional del teatre de gest, i titelles, amb companyies com Cia La Tal, La Baldufa, o Centre de titelles de Lleida.

Altres produccions de la companyia:

Cuttlas anatomia de un pistoler

Nominat als Premis Butaca de Teatre i Cinema de Catalunya 2009 Premi de la Premsa Festival Kontrapunkt 2008, Szczecin, Polonia. Inclós al Catàleg d’Arts en Viu “ESCÈNICS” de la Diputació de Girona.

5 contes diferents

És un espectacle de titelles accesible per a tothom. Cinc històries independents. I creuades. Històries que parlen de discapacitats. De ser diferent. De sentir-se difer- ent. Contes que parlen de determinació. De superació. D’amistat. Històries que ens fan riure. Aventures que reflexen que al final tots som diferents. I per tant, únics.


Vídeo

Altres espectacles

Telèfons contacte: 667 783 902/639 086 569

E-mail: info@produccionsessencials.com

Telèfons contacte: 667 783 902/639 086 569

E-mail: info@produccionsessencials.com

“Els valents no són els que no tenen por, sinó els que saben afrontar-la”

El llop tradicionalment ha estat l’element que simbolitzava la por dels homes en referència a qualsevol cosa desconeguda. La por, d’altra banda, ha estat un element negatiu i paralitzador en l’àmbit educatiu: “No facis això o se’t menjarà el llop!”.

Volem trencar aquest estereotip i canviar la manera amb la qual ens relacionem amb la por. De fet, és una eina potent que ens proporciona precaució i alerta, inher ent en qualsevol procés d’aprenentatge davant situacions noves i desconegudes.

L’espectacle ajuda a entendre aquesta emoció en positiu i útililitzar-la com a aliada en el nostre creixement i recerca personal.