space
space Espectacle * Equip * Calendari * Premsa * Contacte
cast * cat * eng
line
 
space space space space
space

Espectacle

“Ja sé que la realitat no existeix...
i el que ens sembla sòlid no és més que un pur miratge.
...I a més a més és dilluns!”

video

eyeVeure vídeo (vimeo) »

 

Cuttlas salta de la tira còmica al teatre

Cuttlas, el popular pistoler de traç minimalista creat per Calpurnio fa més de dues dècades, salta als escenaris per mostrar-nos en viu el seu particular univers en el Far West més contemporani.

La reconquesta de la seva estimada Mabel, els duels al sol amb Jack el malvat, les converses metafísiques amb Juan Bala, els seus viatges intergal·làctics amb l’extraterrestre 37, l’aparició estelar de la Naomi Campbell......i per fi és divendres... rave cherokee amb DJ Jerónimo!!

El teatre d’objectes, el bunraku japonès, el teatre negre i d’ombres, la música en directe i les videoprojeccions es fusionen per donar vida al cowboy més popular del nostre país. Un espectacle d’actualitat, dinàmic i d’humor mordaç al més pur estil del spaghetti western.

En escena, un músic i compositor, un VJ i quatre actors manipuladors amplien la visió tradicional del teatre d’objectes a nous publics.

L’espectacle ha estat concebut per Sergio Pons. La direcció escènica és de Lluís Graells (director del Festival de Mim i Teatre Gestual EL COS).

Cuttlas i Calpurnio »

Premi de la Premsa Festival Kontrapunkt 2008, Szczecin, Polònia

line

 

Veure fotos (flickr) »

hand

foto   foto   foto   foto
space space space space space space space space space
line
space © 2008 / Produccions Essencials - Acetato Teatro