top of page

PROJECTES SOCIALS I EDUCATIU

INCLUSIÓ DES DE LA CREATIVITAT
I EL JOC

La companyia Produccions Essencials ofereix a escoles, centres culturals i teatres, espectacles i activitats educatives compromeses a generar una societat on s'inclogui la diversitat.

El projecte socioeducatiu de Produccions Essencials combina el teatre i la creativitat amb la pedagogia, per educar als més petits en una societat integradora on totes les persones sumem capacitats a partir de les nostres diferències.

ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES

Els infants han d'aprendre a normalitzar el seu desenvolupament social i personal en el context educatiu i en el sistema en el qual vivim, per la qual cosa, per cada espectacle que realitzem, ofereix també una sèrie d'activitats que reforcen la missió pedagògica de Produccions Essencials abans i després de gaudir les obres:

tetera.jpg

Un projecte teatral creat amb la ferma voluntat de posar en valor la diferència i demostrar que no hi ha discapacitats, solament capacitats i reptes a superar.

Produccions Essencials organitza jornades de sensibilització dirigides a alumnes d'educació primària en les quals es treballa, de manera creativa entre totes i tots, com construir una societat més inclusiva, sense barreres físiques, mentals ni comunicatives... on les persones amb discapacitat tinguin els mateixes oportunitats i drets que la resta de ciutadans.

Espectacle accessible
acc 5 contes_edited.jpg
Espectacle accessible per a persones sordes signants
_MG_1000img.jpg

Un projecte teatral creat amb el propòsit de treballar la por com una emoció necessària, amb la qual hem d'aprendre a conviure en les nostres vides.
 

Produccions Essencials organitza activitats de sensibilització dirigides a alumnes d'educació primària en les quals es treballa, de manera creativa entre totes i tots, com entendre la por  en positiu i a utilitzar aquesta emoció com a aliada en el nostre creixement i cerca personal.

bottom of page